Sikeresen lezajlott a Dalia gyermektábor

07/11/2021
Dalia gyermektábor

A nehézségek árán sem adtuk fel, s bár át kellett szerveznünk a tábori programot, így is egy nagyon emlékezetes, jó hangulatú és tartalmas gyermektábort sikerült összehozni! Köszönjük a szülők bizalmát, a gyermekek kitartását és a vezetők odaadó munkáját! Egy igazi kis összetartó közösség alakult ki e rövid pár nap alatt úgy, hogy sokan most találkoztak először, egymással!

A tábor utolsó napján sikeresen lezajlott a Családi nap, amely bár rövid délutáni programként szerepelt, a szórakozás mellett fontos pillanatai is voltak, mint pl. a Babanapló osztás, és a Vándorbölcső átadás Pósa Homoly Erzsó segítségével, a jó hangulatért köszönet Batta Borbás Lucának, a nagyszerű koncertét Korpás Évának és zenekarának, a tábor koronájaként pedig a táborozó gyermekek Dalia bemutatója zárta ezt a gyönyörű hetet!

A szórakozás nem egy háttérben alattomoskodó buliban, hanem értéket képviselve valósult meg, amit az egészséges magyar családoknak köszönhetünk (gyerekeknek, szülőknek, felelősséget vállaló ifjú és felnőtt vezetőknek)

Reméljük sokszor találkozunk még!

Helyszín