Példaérték - Vadas Tanya, Kőhídgyarmat

Pt, 01/12/2015 - 04:36

Kedves barátaink!

Példát nem mondani, hanem mutatni kell! Mindenkinek ajánlom figyelmébe jóbarátom, Batka Péter és családja életvitelét, Felvidéken, Kőhídgyarmaton. Lehet másképp is élni ebben a kiszolgáltatott világban, és jól! Álmodni mindenki álmodik, de merjünk lépni, megvalósítani.
A következő sorok egy rész a Vadas Tanya bemutatkozásából, érdemes böngészni az oldalon lévő cikkekben!

"A további oldalakon kifejtjük életvitelünk egyes részleteit, melyek talán segíthetnek majd másoknak is. Semmi esetre sem pótolhatják az itt leírtak a személyes átélést. Ezért akik komolyan vonzódnak hasonló életvitel felé, azoknak mindenképp a személyes találkozásokat javasoljuk. Minden tudást, melyet összegyűjtöttünk szívesen megosztunk azokkal, akik komolyan vágynak rá.
Nem tudjuk megmondani nekik mit tegyenek, nincs részletes útmutató, mely betartásával biztos a siker. Csak azt tudjuk megmutatni, mi hogyan csináltuk, hogyan csináljuk. Hogyan építgetjük saját szeretet terünket a nulláról, önerőből, jelentősebb kezdeti tőke bevonásával.
Hogyan lesz az egy meg egyből kettő, hogy ötről hatra juthassunk.
Hiszek benne, hogy az újraéledő és folyamatosan erősödő Helyszelleme idevonza a tetterős, önállóan létezni tudó családokat. Mely megalapozza, a majdan erős, életképes közösséget."

Olvass tovább: http://nabukodonozor.webnode.hu/eletunk/uton-jarok/vadas-szeplak/#!

Etiketler
Helyszín